Competence Program voor engineers

Competence Program voor engineers

29th maart, 2019

Bij Future Connections werken ervaren engineers met verstand van zaken. Om de kennis van onze engineers op het juiste niveau te houden en verder te ontwikkelen, zijn wij gestart met een speciaal opleidingsprogramma. Lees er hier meer informatie over!

Onze medewerkers worden steeds bijgeschoold, zodat hun kennis up-to-date is en zij de nieuwste ontwikkelingen in de markt kennen. Om het kennisniveau steeds op peil te hebben, hebben wij in samenwerking met One2train het opleidingsprogramma Competence Program Engineers ontwikkeld.

photo of our engineers teamDrie trainingsonderdelen

Het opleidingsprogramma bestaat uit drie trainingsonderdelen, namelijk Smart Home Basis, Smart Home Vervolg en Smart Enterprises. Het programma kan zowel klassikaal als online gevolgd worden en het sluit aan op de vragen in de markt. Tevens biedt het programma de engineer de mogelijkheid om binnen Future Connections door te groeien – zowel wat betreft kennis als vaardigheden.

Instapniveau bepalen

Future Connections heeft gebruikgemaakt van een pre-assessment om het instapniveau voor deze trainingen van onze engineers te bepalen. Na de online pre-assessment bleek dat een groot deel van de engineers gelijk bij Smart Home Vervolg kon instappen. Voor een aantal engineers waren update trainingen voldoende. Zo worden de engineers op maat getraind binnen het competence program.

Alle engineers zijn geslaagd

Van IT networking, CCENT en ICND 1 & 2 tot CCNA, CompTIA Cloud Essentials en security: de engineers kregen tijdens de trainingen te maken met uiteenlopende onderwerpen en thema’s. Door de grondige aanpak, samen met One2train, zijn de eerste groepen nu geslaagd voor de training waarvoor ze waren aangemeld!

Share this: